Suomen Numismaattinen Yhdistys hakee toiminnanjohtajaa
sunnuntai, huhtikuu 12, 2015 at 21:51
SNY

Petteri Järvi

23.4.2015

Suomen Numismaattinen Yhdistys hakee toiminnanjohtajaa

Suomen Numismaattisen Yhdistyksen nykyinen toiminnanjohtaja on siirtymässä eläkkeelle. Yhdistys hakee hänelle seuraajaa.

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluvat yhdistyksen päivittäisrutiinien hoitaminen, yhdistyksen rahaliikenteen hoito ja valvonta sekä huutokauppatoimintaan liittyvät tehtävät. Tällaisia tehtäviä ovat asiakaskontaktien luominen, kohteiden vastaanotto, kohteiden luokittelu, kohteiden valokuvaus ja myynnin ja markkinoinnin edistäminen.

Toiminnanjohtajalla on myös keskeinen rooli yhdistystoiminnassa. Hänen tulee hoitaa jäsenasioita, edistää yhdistyksen aatteellista toimintaa ja kansainvälisiä kontakteja sekä kirjoittaa artikkeleita. Yhdistyksen näkyvyydessä toiminnanjohtajalla on keskeinen rooli. Hän hoitaa kannanottoja ja mediakontaktointia. Toiminnanjohtaja vastaa myös yhdistyksen nettisivujen ylläpidosta ja päivittämisestä.

Toiminnanjohtajan tehtävien hoitaminen edellyttää perehtyneisyyttä numismatiikkaan, taloushallinnon osaamista sekä erinomaista organisointikykyä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää myös soveltuvaa koulutusta ja riittävää kielitaitoa. Perehtyneisyys järjestötoimintaan, hyvät sosiaaliset taidot sekä mediaosaaminen ovat eduksi.

Työn aloitus 1.8.2015 tai sopimuksen mukaan.

Työhakemus palkkatoiveineen tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen puheenjohtaja@snynumis.fi viimeistään 10.5.2015. Vain sähköpostitse lähetetyt määräaikaan mennessä saapuneet työhakemukset otetaan huomioon paikkaa täytettäessä.

Lisää tietoja asiasta antaa yhdistyksen puheenjohtaja Petteri Järvi (puheenjohtaja@snynumis.fi, p. 050 374 7868).

Article originally appeared on Suomen Numismaattinen Yhdistys r.y. (http://www.snynumis.fi/).
See website for complete article licensing information.