Huutokauppa / Auction 400 - 10.9.2016
torstai, elokuu 25, 2016 at 19:15
SNY

Tulokset / Results

-open-

Huutokaupan tuloslista on tarkistettu ja todettu että tuloslistassa virheellisiä hintoja oli 33 kpl.  Osa niistä voittavista tarjouksista jotka on annettu kirjallisesti tai online on nyt päivitetty oikein uuteen tuloslistaan. Pahoittelemme tapahtunutta.

Auction results list has been checked 33 of the results were found to be incorrect. Some of the winning bids that were given online or by mail have now been updated according to the right results. We regret any inconvenience that this error may have caused.

Suomen Numismaattinen Yhdistys
Mechelininkatu 15 B 47
00100 HELSINKI
huutokaupanhoitaja
Juha Halén

 

pdf catalogue

-download-

Online picture gallery

-open-

Online huutokauppa / online auction

-avaa tästä  / open here- 

Suomen Numismaattisen Yhdistyksen 400. suurhuutokauppa on avattu internetissä.  Online huutokaupan osalta on mahdollisuus tarjota 10.9. klo 10:00 asti. Tämän jälkeen huutokauppa jatkuu perinteisenä vasarahuutokauppana Helsingissä 10.9. alkaen kello 12:00. Suuri osa kohteista on valokuvattu ja kuvia voi käydä katsomassa online huutokaupan sivulla.

Yllä olevan linkin kautta voit myös rekisteröityä/kirjautua huutokauppaan netissä ja jättää kohteista tarjouksia. Kohteisiin ei voi enää jättää tarjouksia 10.9. klo 10:00 jälkeen (käytössä ei ole aiempaa  5 minuutin sääntöä eli viime hetkelle tehty voittava tarjous ei siirrä tarjousaikaa kello 10:00 jälkeen).

The 400th Grand Auction of the Finnish Numismatic Society has started online. You can bid online until 10th of September 10:00 o'clock. The auction will then continue as a traditional hammer auction in Helsinki starting at 12:00 o'clock.

Many additional photographs on lots are available at the online auction site.

Article originally appeared on Suomen Numismaattinen Yhdistys r.y. (http://www.snynumis.fi/).
See website for complete article licensing information.